• 033 - 20 22 039
  • info@dpidesign.nl
OFFERTE AANVRAGEN
toggle menu

WEBSITE LATEN MAKEN

Al onze websites hebben een responsive design dit betekent dat uw website op alle mobiele apparaten goed zichtbaar is zoals een tablet, pc, notebook en mobiele telefoon.

EEN WEBSITE BEGINNEN

Als u een website begint dan moet er rekening worden gehouden met een tal van zaken. Wat wilt u met de website bereiken, welke tekst moet het bevatten, welke foto’s wilt u gebruiken, hoe wilt u dat de beginpagina eruit ziet? Welke stijl en kleuren? Etc…. Wanneer u besluit dat wij de website verder mogen bouwen kunnen wij u natuurlijk altijd helpen bij bovenstaande punten zodat het u een stuk gemakkelijker af gaat en u meer tijd aan uw bedrijf kunt besteden. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van uw website en zullen we ook vaak contact hebben. Wij doen er alles aan om onze klanten langdurig tevreden te houden. Bij elke website heeft u een controle paneel zodat u zelf de controle heeft over uw eigen website en u eenvoudig teksten, foto’s en instellingen kunt aanpassen. Wanneer u ontevreden bent over het huidige ontwerp van uw website of nadenkt over het laten bouwen van een website, kunt u DPIDESIGN benaderen voor extra expertise.

CMS

Onze websites hebben een content management systeem hiermee kunt u de website zelf voorzien van tekst en foto's

VINDBAARHEID

Al onze websites zijn goed vindbaar in diverse zoekmachines. Dit komt omdat onze websites technisch goed in elkaar zitten.

WEBSITES

Wij kunnen uw website klaar hebben in 2 weken dit hangt natuurlijk wel af van wat uw wensen zijn

HOSTING

Wij regelen graag voor u de hosting en domeinnaam zodat u in de toekomst maar 1 aanspreekpunt heeft.

VERTEL ONS OVER UW IDEE

Laat ons u helpen om uw bedrijf online te laten groeien


Gratis website analyse