• 033 - 20 22 039
  • info@dpidesign.nl
OFFERTE AANVRAGEN
toggle menu

WEBDESIGN DOOR DPIDESIGN

Dan bent u verzekerd van een website die technisch goed in elkaar zit ook voor uw positie in diverse zoekmachines.

Wat wilt u bereiken met uw website?

Als u een website begint dan moet er rekening worden gehouden met een tal van zaken. Wat wilt u met de website bereiken, welke tekst moet het bevatten, welke foto’s wilt u gebruiken, hoe wilt u dat de beginpagina eruit ziet? Welke stijl en kleuren? Etc…. Wanneer u besluit dat wij de website verder mogen bouwen kunnen wij u natuurlijk altijd helpen bij bovenstaande punten zodat het u een stuk gemakkelijker af gaat en u meer tijd aan uw bedrijf kunt besteden. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van uw website en zullen we ook vaak contact hebben. Wij doen er alles aan om onze klanten langdurig tevreden te houden.

WEBSITE LATEN MAKEN

Al onze websites hebben een responsive design dit betekent dat uw website op alle mobiele apparaten goed zichtbaar is zoals een tablet, pc, notebook en mobiele telefoon.

WEBWINKEL LATEN MAKEN

Wij leveren uw professionele webwinkel kant en klaar op. Met een krachtig paneel (CMS) waar uzelf de producten kunt invoeren die u maar wilt en geheel onbeperkt.

BETERE VINDBAARHEID

SEO genoemd Search Engine Optimization (SEO) is een onderdeel van zoekmachine marketing dit is een zeer belangrijk onderdeel voor uw positie in Google.

ONS BEDRIJF

Wij zijn een jong bedrijf volop in de groei. Website en/of webwinkel laten maken hier zijn wij voor. Onze bedoeling is om professioneel uitziende websites te bouwen op verschillende niveaus dus voor iedereen betaalbaar. Wat we willen bereiken is dat de klant na de afronding van de website zelf makkelijk de site kan veranderen zoals eigen teksten en afbeeldingen toevoegen zonder al teveel computerkennis. Website met CMS voor een vast betaalbaar bedrag en geen maandelijkse kosten.
  • Wanneer u ontevreden bent over het huidige ontwerp van uw website of nadenkt over het laten bouwen van een website, kunt u DPIDESIGN benaderen voor extra expertise. Bij elke website heeft u een controle paneel zodat u zelf de controle heeft over uw eigen website en u eenvoudig teksten, foto’s en instellingen kunt aanpassen. Al onze websites hebben een responsive design dit betekent dat uw website op alle mobiele apparaten goed zichtbaar is zoals een tablet, pc, notebook en mobiele telefoon.

    – E. Stevens , Owner

VERTEL ONS OVER UW IDEE

Laat ons u helpen om uw bedrijf online te laten groeien


Gratis website analyse