• 033 - 20 22 039
  • info@dpidesign.nl
OFFERTE AANVRAGEN
toggle menu

HET LAATSTE NIEUWS

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over internet, SEO, SEA, zoekmachine marketing, webdesign? Bekijk deze pagina dan regelmatig of meld u aan bij onze nieuwsbrief.

OPENCART VERSIE 3.0.0.0 BESCHIKBAAR

We zullen sommige van de wijzigingen vergelijken met de vorige versie van 2.3.x, zodat u een beter idee kunt krijgen over wat er nieuw is in 3.0.

Zoals u kunt zien, zijn er een paar nieuwe functies toegevoegd aan de extensies in OpenCart – Marketplace en Translations.

 

De OpenCart Marketplace, die tot nu toe alleen op de officiële site toegankelijk was, is nu toegevoegd aan het admin panel in uw winkel. Dit betekent dat u alle thema’s en modules rechtstreeks vanuit uw eigen winkeladministratie kunt openen.

 

 

U heeft de standaard zoekfunctie en extra filters die u kunt gebruiken om uw zoekervaring te verfijnen.

U kunt de categorieën gebruiken om de resultaten te verkleinen. Om het type module of het thema dat u zoekt verder te specificeren, kunt u tussen All, Free of Paid kiezen.

 

Het vinden en downloaden van OpenCart-modules is vanaf nu veel sneller en makkelijker.

Vertaalwerk – translations

 

De tweede nieuwe functie is Language Translation, die nu beschikbaar is via het crowdsourcing project Crowdin.

 

Voor winkelbezitters die hun OpenCart-winkel nodig hebben om in hun moedertaal te werken, maar de vertalingen niet bestaan ​​of niet klaar zijn, kunnen ze hun vertaling bijdragen aan het Crowdin Project.

 

 

De talen die er al zijn, worden weergegeven in het veld Beschikbare vertalingen, waar u ze kunt installeren en verwijderen.

 

Eenvoudiger taalbeheer voor e-commerce winkels over de hele wereld.

 

Design

OpenCart 3.0 vs OpenCart 2.3

 

 

De nieuwe functies in het gedeelte Design in OpenCart zijn de Theme Editor en Language Editor. Twee zeer krachtige toevoegingen die de aanpassing van uw winkel aanzienlijk vereenvoudigen.

 

Toegang tot en wijziging van de bestanden van uw winkel is nu veel makkelijker, omdat het rechtstreeks uit uw admin panel wordt uitgevoerd.

 

 

De nieuwe Theme Editor heeft een zeer gebruikersvriendelijke interface en is ook gemakkelijk te begrijpen voor niet-ontwikkelaars en gebruikers zonder technische en coderingskennis.

 

Kies uw winkel – als u een multi-store setup uitvoert en het ontwerp van uw sub-winkels wilt aanpassen vanuit uw oorspronkelijke installatie, kies gewoon welke winkel u wilt aanpassen en beginnen.

 

Kies een sjabloon – kies de sjabloon en het exacte bestand dat u wilt aanpassen met de editor. Als u bijvoorbeeld uw winkelwagenweergave wilt aanpassen, selecteert u het sjabloon voor afrekenen en vervolgens cart.twig.

 

Twig is de nieuwe taal die OpenCart gebruikt en u kunt hier meer vertrouwd raken.

 

Als u klaar bent, kunt u uw wijzigingen opslaan of deze opnieuw instellen als er iets mis is gegaan.

 

Het aanpassen van het ontwerp van uw OpenCart is gewoon eenvoudiger geworden!

BERICHT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gratis website analyse